Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - warto zagrać?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Zbliżają się wakacje i poszukuje jakiejś fajnej gierki na ten czas. Usłyszałem o Smite i mam pare pytań:

1. Czy waszym zdaniem warto zagrać?
2. W grze są lvl-e i dywizje?
3. Smite jest zabezpieczony jakimś anty-cheatem? Zależy mi najbardziej na tym aby w grze nie było cheaterów ani żadnych skrypterów. Jak tu wygląda sytuacja? 
4. Ile jest postaci? Odblokowujemy je zbierając wirtualną monetę podczas gry czy jak?

Opublikowano

1. Oczywiście! Jest to bardzo dynamiczna i ciągle rozwijająca się gra mają wiele pozytywów.

Poczytaj opinie w recenzji Smite przygotowanej przez naszych redaktorów: http://www.mpcforum.pl/topic/1389350-recenzja-gry-smite/

2. Tak. Maksymalnym poziomem jest poziom 30. Dywizje są w rozgrywkach ligowych.

3. Smite posiada specjalny system anty-cheatowy działający w tle. Gracze którzy próbują oszukiwać zostają natychmiastowo zbanowani.

4. Aktualnie jest ich 66, lista sukcesywnie się powiększa.

Postacie możesz kupować za favory lub gemsy. Favory możesz szybko, za darmo zdobyć grając mecze, a gemsy można kupić, choć zdarzają się okazje do zdobycia ich zupełnie za darmo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Czy waszym zdaniem warto zagrać?

- osobiście uważam, że jak najbardziej warto; produkcja jest ciągle rozwijana, ulepszana, a sama w sobie bardzo ciekawa - potrafi porwać na długie godziny. Polecam zobaczyć projekt stworzony przez Redakcję Smite - Recenzję Gry, która może zachęci Ciebie do zobaczenia jej od środka, a w każdym razie przedstawi Ci produkcję bardziej dokładnie - tutaj

2. W grze są lvl-e i dywizje?

- są zarówno poziomy bogów podczas rozgrywki, jak i poziom ogólny Twojego profilu. Dywizje, podobnie jak w produkcji League of Legends występują tylko podczas rozgrywania meczy ligowych (rankedów).

3. Smite jest zabezpieczony jakimś anty-cheatem?

Zależy mi najbardziej na tym aby w grze nie było cheaterów ani żadnych skrypterów. Jak tu wygląda sytuacja? - nie znam się na tym, ale wiem, że zespół gry banuje za takie coś i systematycznie zabezpiecza nowe hacki. Bardzo się starają dbać o graczy i wychodzi im to świetnie. 

4. Ile jest postaci? Odblokowujemy je zbierając wirtualną monetę podczas gry czy jak?

- postaci jest około 70, ale cały czas są wprowadzane nowe - jak w większości tego typu gier. Można je kupić za favory (walutę podstawową), którą zdobywamy za rozegranie meczy (pierwsze zwycięstwo 100), z dziennych bonusów (bardzo duży ich się dostaje w ten sposóB). Możesz także kupić bogów i stylizację do nich za gemsy (waluta premium), którą również zdobędziesz z dziennych bonusów (małe ilości, ale zawsze coś - do 100 tygodniowo), również można zgarnąć całkiem pokaźne kwoty za eventy lub doładować za realne pieniądze. Jest jeszcze sposób, przedstawiony tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...